JBV Nederlek
Toernooien JBV Nederlek
Toernooien JBV Nederlek
Toernooien JBV Nederlek
Toernooien JBV Nederlek
Toernooien JBV Nederlek

JBV Nederlek organiseert  ieder jaar 4 toernooien.


Lektoernooi:

Dit toernooi is een open zomertoernooi wat toegankelijk voor iedereen.  Dit toernooi is voor de speler die niet frequent speelt, maar tijdens de vakantie wel eens een balletje gooit, de gelegenheid om in de "mood" te komen


Midweektoernooi

Voor het eerst in 2016 houden we het midweek toernooi. op de laatste woensdag van juli. Dit toernooi is alleen voor licentiehouders. Er wordt gespeeld volgens Franse poule systeem. Dit houd in dat er eerst voorrondes worden gespeeld, waarna er (naar resultaat) poules gevormd worden. Daarna volgt directe eliminatie.


Boezemtoernooi:

Traditioneel wordt dit toernooi op de laatste zaterdag van augustus gepeeld op de paden in het Weydenhoeckpark  Het is een toernooi voor iedereen toegankelijk, waar, naast de prijzen, wordt gespeeld om de “Boezembokaal”. Inmiddels is het uitgegroeid tot een toernooi met ieder jaar meer dan 50 equipes uit het hele land en zelfs uit het buitenland. Het geheel wordt gesponsord door Tankstation de Boezem.  de inschrijving en prijsuitreiking vindt plaats in het clubgebouw aan de Weidelaan. de Weidelaan 55 te Lekkerkerk.Aalscholvertoernooi:

Met dit toernooi sluiten we het zomerseizoen af en is een promotietoernooi waar ervaren en minder ervaren spelers de sportieve strijd met elkaar aangaan. JBV ”Nederlek” vindt het belangrijk dat er naast de sportieve strijd die wordt geleverd het ook een feestelijke dag moet zijn en tot nog toe zijn we hierin geslaagd.Naast deze toernooien gaan we ook onderling ook regelmatig de strijd aan en hebben we clubontmoetingen met een aantal bevriende verenigingen.


Speel mee op een van de open toernooien!!.


Aanvang toernooien 10:30 uur inschrijven vanaf 10:00 uur


Toernooi agenda

Lek toernooi

06-07-2019

Midweek toernooi

25 - 07-2018

Boezemtoernooi

Locatie Weydehoeckpark

25-08-2018

Aalscholver toernooi

07-10 -2018

Lektoernooi

Midweektoernooi

Boezemtoernooi

Aalscholvertoernooi

Drie Verenigingen